İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Yazarımız Ahmet Büke İle Buluştu
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Yazarımız Ahmet Büke İle Buluştu Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Yazarımız Ahmet Büke İle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yazar Ahmet Büke, Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri ile buluştu. Okulumuz konferans salonunda 1 Mart Cuma günü gerçekleşen bu buluşmada öğrencilerimiz, “Gökçe’nin Yolu” kitabı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ahmet Büke; okumanın büyülü dünyasından, yazma eğiliminin ne zaman ve nasıl başladığını anlatırken öğrencilerimize aynı zamanda pek çok mesaj da verdi. Okuma ve yazmanın insanın hayatında rengarenk ve çok farklı pencereler açtığından, bu dünyayla mutlaka tanışılması gerektiğinden söz etti. Bunu anlatırken de kendi yaşam öyküsünden kesitler sundu.  Ödüllü öykücü Ahmet Büke’nin “Gökçe’nin Yolu” adlı kitabı; bir gencin, ormanın derinliklerinden geçip yüreğine ulaşan yolculuğunu ve doğanın iyileştirici gücünü etkileyici bir dille öğrencilerimize duyumsattı. Kitabı okurken farklı farklı duygu dünyasına giren öğrencilerimiz; Gökçe, Maya Hala ve gizemli ormanla ilgili aklına takılan tüm soruları sorabilme fırsatı yakaladılar.

Yazar buluşmalarının öğrencilerimizin hayatına dokunan yönünün çok önemli olduğuna inanan eğitimciler olarak bizler, bu etkinliklerle öğrencilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
07 Mart 2019, Perşembe 09:58
Okunma
:
650 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları