İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hobiler ve Fobiler" Etkinliğini Gerçekleştirdi
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hobiler ve Fobiler" Etkinliğini Gerçekleştirdi Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Hobiler ve Fobiler" Etkinliğini Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mayıs ayı "Kişisel Gelişim Dersi" içeriği olan “Hobiler ve Fobiler” etkinliği 10 Mayıs Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda yarışma coşkusuyla gerçekleşti.

10 Mayıs Perşembe günü 12.15-13.00 saatleri arasında okulumuzun konferans salonunda 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizle bu ayki kişisel gelişim dersi konusu olan Hobiler-Fobiler etkinliği rehber öğretmenleri eşliğinde yapıldı.

Öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımaları ve farkındalıklarını arttırmak amaçlı hobi ve fobilere yönelik bilgi yarışması düzenlendi. Bu sayede öğrencilerin korkuları ile yüzleşmesi ve bu korkularını eğlenceli bir oyunla fark etmeleri amaçlandı.

2 grubun yarıştığı yarışmada fobiler öğrencilere soruldu, en fazla karşılaştıkları ve karşılaşabilecekleri fobiler hakkında örnekler verilerek bunların üstesinden nasıl gelinebileceği üzerine fikir alışverişleri yapıldı.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rafşan Yağmur Çelik
Tarih
:
18 Mayıs 2018, Cuma 08:41
Okunma
:
825 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları