İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Ergenlik ve Biz" Seminerinde
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Ergenlik ve Biz" Seminerinde Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Ergenlik ve Biz" Seminerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul Kademesi Rehberlik Birimi nisan ayı konusu olan “Ergenlik Dönemi ve Biz” seminerinde 5 Nisan tarihinde 5 ve 6. Sınıf öğrencileri ile buluştu.

Seminerde öğrencilerimize içinde bulundukları dönem, çocukluk ile erişkinlik arasındaki farklar; fiziksel, cinsel, sosyal ve psikososyal geçiş dönemi ile ilgili aşamalar aktarıldı. Öğrencilere ergenlik dönemindeki fiziksel değişim, derinin yapısı, cilt ve saç sağlığı, hijyen, kaliteli yaşam için yapılması gerekenler, düzenli beslenme, gelişim döneminde sporun önemi gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca öğrencilerimizin ergenlik döneminde görülen sorunlarına çözüm bulunması, sağlıklı ve mutlu bir genç kuşağın yetişmesi için paylaşımın ne kadar önemli olduğu üzerinde duruldu.

“Ergenlik ve Biz” seminerleri adı altında verilen eğitimde, çocukluktan gençlik dönemine adım atan öğrencilerin, bu geçiş dönemini sağlıklı ve mutlu bir şekilde aşmasının hedeflendiği kaydedildi.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rafşan Yağmur Çelik
Tarih
:
06 Nisan 2018, Cuma 11:32
Okunma
:
789 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları