İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Turnuvasına Katıldı
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Turnuvasına Katıldı Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Turnuvasına Katıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
21-24 Şubat 2019 tarihlerinde Kuşadası’nda düzenlenen Destination Imagination Turnuvasına Ortaokul kademesinden iki takımla katılım gösterdik.

Öğrencilerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını göz önüne alarak onların ilerideki yaşamlarında kullanabilecekleri yeni beceriler edindirmeyi sağlayan Destination Imagination eğitim programına 7. Sınıf öğrencilerimiz Sude Yeğenoğlu, Ekin Ergül, Ali Emir Bağcıoğlu, Emin Demir Çınar, Ceylin Biçer, Ekin Naz Orallı, Eda Naz Tüzün ve Nil Ergücü mühendislik kategorisinden katıldılar.

Her yıl Kuşadası'nda düzenlenen Türkiye Turnuvasında ana sınıfından üniversite seviyesine kadar olan takımlar; teknik, güzel sanatlar, mühendislik, doğaçlama, bilimsel, sosyal sorumluluk ve anlık görevlere hazırlanıp sunumlarını yapıyor. Dünya çapında 38000'den fazla gönüllü tarafından yürütülen bu programda öğrenciler 21. yüzyıl becerileri ile "Küresel Liderliğe" adım atıyor.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi katılımlarından dolayı kutluyoruz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
28 Şubat 2019, Perşembe 10:23
Okunma
:
1.012 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları