İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Türkiye Finallerine Katıldı
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Türkiye Finallerine Katıldı Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Destination Imagination Türkiye Finallerine Katıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
28-29 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen turnuvaya Mavişehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencilerinden oluşan 6 kişilik bir takım ile katılım sağladı.

Önceki yıllarda Kuşadası'nda düzenlenen Türkiye Turnuvası bu yıl 28-29 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Öğrencilerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını göz önüne alarak onların ilerideki yaşamlarında kullanabilecekleri yeni beceriler edindirmelerini sağlayan Destination Imagination Turnuvasına 5. Sınıf öğrencilerimizden Yağmur Kayalıoğlu, Yağmur Çetinkaya, Dora Bircan, Kuzey Duran, Arinna Çetin ve Kuzey Cebbar “Creepy 6” isimli takım ile doğaçlama kategorisinden katıldı.
Ana sınıfından üniversite seviyesine kadar olan takımlar; teknik, güzel sanatlar, mühendislik, doğaçlama, bilimsel, sosyal sorumluluk ve anlık görevlere hazırlanıp sunumlarını tamamladılar. Dünya çapında 38000'den fazla gönüllü tarafından yürütülen bu programda öğrenciler hem birbirlerinden ilham aldı hem de 21. yüzyıl becerilerini geliştirdiler.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mine Ömerali Uslu
Tarih
:
02 Mart 2020, Pazartesi 14:47
Okunma
:
1.016 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları