İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Bilinçli Ergenlik” Seminerinde
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Bilinçli Ergenlik” Seminerinde Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “Bilinçli Ergenlik” Seminerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Rehberlik Birimi tarafından 20 Aralık Perşembe günü düzenlenen ‘Bilinçli Ergenlik Semineri’ Uzman Klinik Psikolog Beliz BİCİL TOKAY'ın katkılarıyla gerçekleşti.

İki oturum şeklinde düzenlenen seminerde Uzmanımız, ergenliğin fiziksel, psikolojik ve sosyal süreçleri hakkında öğrencilerimize bilgilendirdi.

"Ergenlik dönemi nedir, ne zaman başlar / biter, gelişimdeki değişiklikler nelerdir, zihinsel, duygusal ve toplumsal gelişim evreleri nelerdir?" gibi konulara değinen uzmanımız öğrencilerin sorularını da büyük bir hassasiyetle cevapladı.

Ayrıca ergenlik Döneminin nasıl bir dönem olduğu, dönemin zorlukları, fiziksel ve psikolojik değişimler, ergenlik döneminde dikkat edilmesi gerekenler, ergenlik döneminde aile ve akran ilişkileri gibi konulara da yer veren Uzman Klinik Psikolog Beliz BİCİL TOKAY sıcak tavrı ve sunuma eklediği popüler kimliklerin ergenlik dönemi fotoğraflarıyla, öğrencilerimizin ilgilerini canlı kılarak, sunumun verimli geçmesini sağladı.

‘’Bilinçli Ergenlik’’parolasıyla yola çıktığımız bu süreçte öğrencilerimizin ergenlik sürecini sağlıklı bir şekilde anlamlandırması adına gerçekleştirdiğimiz bu seminerle gençlerimize ışık tutarak yanlarında olduğumuzu belirtiriz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
25 Aralık 2018, Salı 12:40
Okunma
:
843 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları