İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kâğıt ve Kitap Sanatları İle Etnografya Müzesi Gezimiz...
Kâğıt ve Kitap Sanatları İle Etnografya Müzesi Gezimiz... Kâğıt ve Kitap Sanatları İle Etnografya Müzesi Gezimiz...
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz Ege Üniversitesi Kâğıt ve Kitap Sanatları ile Etnografya Müzelerini ziyaret etti. Öğrencilerimiz, hem kültürel hem de sanatsal bir farkındalık kazanma şansı yakaladı.

11 Aralık Çarşamba günü öğrencilerimizle önce Kâğıt ve Kitap Sanatları Müzesini gezdik. Müzedeki eserleri tek tek inceleyerek eserler hakkında bilgi edindik. Müzede Andy Warhol, Salvador Dali gibi dünyaca tanınmış popüler sanatçıların eserlerinden Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi profesörlerinin ve öğrencilerinin eserlerine kadar geniş bir yelpazeyi inceledik.

Öğrencilerimiz; dünyanın en ince kâğıdı, dünyanın en küçük kitabı, devasa origamiler, üç boyutlu kitaplar gibi eşsiz eserlerle buluştu. Gezimiz Etnografya Müzesini ziyaret ile devam etti. Müzede rehberler eşliğinde Türk kültürüne ait ev dekorasyonu, kıyafetler, müzik aletleri ve fotoğraf sergilerini inceleyip bilgi edindik.

Her etkinlikte öğrencilerimizin farkındalığını yükselten kazanım gezilerimizden birini daha Okyanus Mavişehir ailesi olarak eğlenerek gerçekleştirdik.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
17 Aralık 2019, Salı 10:34
Okunma
:
773 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları