İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Göktuğ Canbaba İle Fener Balığının Kayıp Işığı
Göktuğ Canbaba İle Fener Balığının Kayıp Işığı Göktuğ Canbaba İle Fener Balığının Kayıp Işığı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yazar Göktuğ Canbaba, 6 Mart Çarşamba günü Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri ile buluştu. Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler “Fener Balığının Kayıp Işığı” kitabı hakkında yazarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Göktuğ Canbaba; okumanın önemi, yazarlık macerası ve yaptığı seyahatler ile ilgili  öğrencilerimizle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Kitaplarını yazarken hayatından ve gördüğü yerlerden nasıl ilham aldığını ve öğrencilerimizin de yazma süreçlerini nasıl besleyeceklerine dair tavsiyelerde bulundu. Yazar, aynı zamanda eserlerini oluştururken olay örgüsünü ve karakterlerini nasıl kurguladığına dair tecrübelerini örneklerle paylaştı. Yazar, fotoğrafçı kimliği ile de öğrencilerimizle kurduğu iletişim ve öğrencilerimize yönelttiği sorular aracılığıyla onlara yeni bakış açıları kazandırarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Göktuğ Canbaba’nın bu soruları ile öğrencilerimiz, hayatlarındaki tecrübelerin fikir dünyalarını nasıl zenginleştirdiğini ve fikir dünyalarının zenginliğinin de yazım dünyalarını nasıl olumlu etkilediğini görmüş oldu. Öğrencilerimiz, Göktuğ Canbaba’ya merak ettikleri soruları sorup kitaplarını da imzalatma fırsatı yakaladılar.

Her etkinlikte öğrencilerimizin farkındalığını yükselten yazar söyleşilerimizden birini daha Okyanus Mavişehir ailesi olarak eğlenerek gerçekleştirdik.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
15 Mart 2019, Cuma 09:01
Okunma
:
1.502 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları