İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Mavişehir Okyanus'ta Okul Öncesi ve İlkokul Açılış Kokteyli
Mavişehir Okyanus'ta Okul Öncesi ve İlkokul Açılış Kokteyli Mavişehir Okyanus'ta Okul Öncesi ve İlkokul Açılış Kokteyli
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Kademesi 15 Eylül 2015 tarihinde kapılarını öğrenci ve velilerine açtı.

İzmir Mavişehir Okyanus Koleji'nde, okul öncesi ve ilkokul kademesi idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileri tanışma kokteylinde bir araya geldiler. Saat 18:00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kokteylde Mavişehir Okyanus Koleji Okul Koordinatörü Özer Tuna açılış konuşmasında Okyanus Kolejleri'nin vizyon ve misyonundan bahsetti. İzmir'e Okyanus Kolejleri markasını kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden  Tuna, "İnsanın en değerli varlığı çocuklarıdır. Yatırımların en değerlisi de insana yapılan yatırımdır. Okullar bir çeşit aile ortamıdır. Çocuklarımız için en güvenilir dost ve arkadaş anne-baba ve öğretmenlerdir. Onlar, öğrencilerde güven yaratmak, özsaygı ve özgüvenlerini geliştirmekle yükümlü olduklarını unutmamalıdır." dedi.

Ayrıca kokteylde konuşan Mavişehir Okyanus Koleji Okul Öncesi ve İlkokul Kademe Müdürü Filiz Boztoprak, okul öncesi ve ilkokul eğitimi hakkında velilere önemli bilgiler verdi. Sınıf ve branş öğretmenlerini ilan eden Boztoprak öğrencilerin öğretmenleriyle kavuşmalarından duyduğu heyecanı ve mutluluğu duygu dolu sözlerle paylaştı.

Kulüp öğretmenlerinin konseriyle devam eden kokteylde öğrenciler, sınıflarını öğretmenleriyle ve palyaçolar eşliğinde gezerek okul bahçesinde hazırlanan pamuk şeker, sosis balon, yüz boyama etkinliklerinde eğlenceli anlar yaşadılar.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Nilay Göktaş
Tarih
:
17 Eylül 2015, Perşembe 12:51
Okunma
:
4.391 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
KEMAL YARGIN / 23 Eylül 2015, Çarşamba 12:45
Mavişehir Okyanus Koleji Ailesinin biz veliler ve öğrenciler için düzenlemiş oldukları tanıtım kokteyli için sonsuz teşekkürlerimi sunarım
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları