İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji Mavişehir ve Bornova Kampüsler Arası Picture Dictionary Yarışması Gerçekleştirildi.
Okyanus Koleji Mavişehir ve Bornova Kampüsler Arası Picture Dictionary Yarışması Gerçekleştirildi. Okyanus Koleji Mavişehir ve Bornova Kampüsler Arası Picture Dictionary Yarışması Gerçekleştirildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir ve Bornova Okyanus Kolejleri arasında İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Tarafından Yapılan Picture Dictionary Yarışması Güzel Anların Yaşanması İle Sonuçlandı.

Bornova Okyanus Kolejleri 20 Şubat 2019 tarihinde Mavişehir Okyanus Kolejleri, İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencilerini misafir ederek, konferans salonunda Picture Dictionary Yarışmasını gerçekleştirdi.

Kampüs temsilcisi grubun sınıf arkadaşları tarafından desteklendiği yarışmada öğrenciler, genel bilgi seviyesini ölçen İngilizce sorulara, bütünden parçaya ulaşma prensibini kullanarak cevap vermeye çalıştılar. Öğrenciler, İngilizce açıklamalara karşılık gelecek doğru ifade ve resmi bulmaya çabalarken çok keyifli vakit geçirdiler.

Tüm sorular yanıtlandığında, doğru cevap sayıları her bir grup için ayrı ayrı sayıldı ve sonucunda en fazla doğru cevabı alarak kazanan grup 3-B sınıfı oldu.

 Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceylan Şimşek
Tarih
:
26 Şubat 2019, Salı 10:00
Okunma
:
774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları