İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri MentalUP Zihinsel Gelişim Programı Ödüllerini Aldılar
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri MentalUP Zihinsel Gelişim Programı Ödüllerini Aldılar Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri MentalUP Zihinsel Gelişim Programı Ödüllerini Aldılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji MentalUP uygulaması Kapsamında, 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Okul Psikologları tarafından takdim edildi.

       Okyanus Kolejleri ilkokul kademesinde öğrencilerimiz; dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel ve mekânsal algı, problem çözme, planlama, kavramsallaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmek amacıyla TUBİTAK desteği ile hazırlanmış MentalUP Zihinsel Gelişim Egzersizlerini dönem boyunca uyguladılar.

       MentalUP Zihinsel Gelişim Programını sınıf seviyesine göre en çok kullanan öğrencilerimiz madalyalarını alırken, bu programı düzenli kullanarak Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize de sertifikaları verildi. Mavişehir Okyanus Koleji olarak tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Elvan Taşoğlu
Tarih
:
22 Ocak 2018, Pazartesi 12:45
Okunma
:
1.088 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları