İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı Öğrencilerimiz Tarafından Seçildi.
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı Öğrencilerimiz Tarafından Seçildi. Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Meclis Başkanı Öğrencilerimiz Tarafından Seçildi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin Demokrasi Sürecini Öğrenilmesi Amacıyla Yürüttüğü ‘Demokrasi Eğitimi Projesi’ Adı Altında Okul Meclis Başkanlığı Seçimi Bu Yıl Da Başarılı Bir Şekilde Gerçekleştirildi.

Mavişehir Okyanus'ta sınıf temsilcilerinin seçilmesinin ardından, okul başkanlığına aday olan sınıf temsilcilerinin seçim çalışmaları, 1 hafta boyunca yoğun bir şekilde devam etti. Öğrenciler propaganda sürecinde afiş, slogan hazırlayıp ve konuşma düzenlediler. Hazırladıkları metin ile oy kullanacak arkadaşlarına sınıflarda kendilerini tanıtıp, öğlen arasında kürsüden yaptıkları konuşmalar ile seçim sonrası okul adına yapacakları yeniliklerden bahsettiler.

4 Ekim 2018'de gerçekleştirilen seçim sonucunda Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Okul Meclis Başkanı 3-A sınıfından Nisan Taşçı oldu.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ozan Uğur Yıldız
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 09:33
Okunma
:
1.055 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları