İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi "Destination Imagination (Hayal gücüne Yolculuk)" Türkiye Finallerinde!
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi "Destination Imagination (Hayal gücüne Yolculuk)" Türkiye Finallerinde! Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi "Destination Imagination (Hayal gücüne Yolculuk)" Türkiye Finallerinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
21-24 Şubat 2019 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleşen etkinliğe Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.sınıf öğrencilerinden oluşan bir takım da katılım sağladı.

21-24 Şubat 2019 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleşen etkinliğe Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.sınıf öğrencilerinden oluşan bir takım da  katılım sağladı.

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan ‘Destination Imagination (Hayalgücüne Yolculuk)’, öğrencilere yaratıcılık, eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmayı amaçlayan bir programdır. En az 2 en fazla 7 kişiden oluşan takımlar, dönem boyunca doğaçlama, mühendislik, bilim, görsel sanatlar ve sosyal sorumluluk gibi farklı görevlerle ilgili sorunlara çözüm üretmek üzerine çalışırlar.

Bu yıl 19 şehirden 3 bin öğrenci ve bin öğretmenin katılım sağladığı etkinliğe ilkokul kademesinden ‘Creative Monsters’ adındaki takım, güzel sanatlar alanında çalıştıkları çözüm projelerini sunmak üzere katıldılar. Ana görev sunumlarının yanında anlık görev yarışmasına da katılan öğrenciler, hayatlarına ışık katacak bir tecrübe kazanmış oldular.

Süreç boyunca araştırma yapan, çalışmalara katkı sağlayan, emek ve zaman harcayan, çaba gösteren takım üyesi öğrencileri kutlarız.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
26 Şubat 2019, Salı 09:43
Okunma
:
876 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları