İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Mavişehir Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri Yazar Etkinliğinde
Mavişehir Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri Yazar Etkinliğinde Mavişehir Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri Yazar Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri Yazar Buluşması Etkinliği İçin Yazar Aysun Berktay Özmen iİe Buluştular.

Mavişehir Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri Yazar Buluşması Etkinliği için yazar Aysun Berktay Özmen ile buluştular. Etkinlik  Mavişehir Okyanus Koleji Kampüsü 1. Sınıf şubelerinde 11.04.2019 Perşembe günü gerçekleşti.

Öğrencilerimiz etkinlik öncesinde yazarımıza ait Kahraman Köstebek  ve Gerçek Arkadaş kitabını okudular. Kitabı okuduktan sonra yazarımız Aysun Berktay Özmen öğrencilerimiz ile teraryum oluşturmak için tahtada bir teraryum resmi çizdi. Öğrencilerimiz kitaptaki teraryumun içerisinde bulunan nesneleri kendileri çizip kestiler ve ardından renklendirerek tahtadaki teraryuma yapıştırdılar.

Etkinlik esnasında öğrencilerimizin okudukları kitabı hatırlamaları ve anlamaları aynı zamanda işbirliki çalışmaları etkinliği gerçekleştirmeleri açısından önemliydi.

Etkinliğimizdeki amaç öğrencilerin okuduklarını anlamaları ve işbirlikli bir grup çalışması içerisinde teraryum oluşturmalarıydı. Teraryum oluşturduktan sonra yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Etkinlik hem eğitici hem eğlenceli olması açısından öğrencilere keyifli vakit geçirme imkanı sağlamıştır. Etkinliğimize katılım sağlayan yazarımız Aysun Berktay Özmen’ e teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Senem Burcu Fidan
Tarih
:
18 Nisan 2019, Perşembe 15:18
Okunma
:
1.254 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları