İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Öğrencileri ‘Who is the winner?’ Yarışmasına Keyifle Başladı
İlkokul Öğrencileri ‘Who is the winner?’ Yarışmasına Keyifle Başladı İlkokul Öğrencileri ‘Who is the winner?’ Yarışmasına Keyifle Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri 11.12.2017- 15.12.2017 Tarihleri Arasında ‘Who is the winner?’ Yarışması’nın Sınıflar Arası Etabını Konferans Salonunda Gerçekleştirdiler.

Mavişehir Okyanus Koleji 4-A ve 4- B sınıfı öğrencileri, 2017-2018 eğitim- öğretim yılı ilk dönemi başlarında ‘Who is the winner?’ isimli yarışmayı sınıf içi etkinlik olarak gerçekleştirdiler. Her iki şubeden de kazanan gruplar konferans salonunda yarışmaya hak kazandılar. Yarışma, 20 tane çoktan seçmeli İngilizce genel kültür sorularından oluşmaktaydı. Grup çalışması prensiplerine uygun olarak hareket eden öğrenciler, fikir alışverişinde bulunarak sorulara cevap vermeye çalıştılar.

Yarışma sonunda, en fazla doğru cevap veren grup 4-A sınıfı oldu ve ilerleyen tarihlerde kampüsler arası olarak düzenlenecek etkinlikte yarışmaya hak kazandılar. 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
18 Aralık 2017, Pazartesi 10:00
Okunma
:
1.032 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları