İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Mart Ayı Etkinliği Gerçekleştirildi
İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Mart Ayı Etkinliği Gerçekleştirildi İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Mart Ayı Etkinliği Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi tarafından “Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak’’ Konulu Anne - Baba Atölyesi Gerçekleştirildi.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen çalışmalardan "Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak"  atölyesi 10 Mart 2018 Cumartesi günü iki oturumla gerçekleştirildi. İlk oturumda interaktif sunumlar yapılırken, ikinci oturumda veliler ile yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Birinci oturumda Kaygı Bozukluğu , Kaygıya Neden Olan Etmenler ve İlkokul Çağındaki Çocuklarda Karşılaşılabilen Kaygılar konuları interaktif olarak işlendikten sonra; ikinci oturumda Uzman Psikolog Gamze Özkan ve Pedagog Elvan Taşoğlu eşliğinde velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri kaygı temalı oyunlarla gerçekleştirildi.

Verimli geçen atölye çalışması sonunda velilerimiz memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar ve katılım sertifikalarını aldılar.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gamze Özkan
Tarih
:
12 Mart 2018, Pazartesi 11:22
Okunma
:
999 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları