İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4.Sınıf Öğrencileri ‘Passaparola’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
4.Sınıf Öğrencileri ‘Passaparola’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde 4.Sınıf Öğrencileri ‘Passaparola’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıf öğrencileri, 24.12.2018- 28.12.2018 Haftasında Main Course Dersi Kapsamında Sınıf İçi Etkinlik Olarak Bir Yarışma Gerçekleştirdiler.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıf öğrencileri, 24.12.2018- 28.12.2018 haftasında Main Course dersi kapsamında sınıf içi etkinlik olarak bir yarışma gerçekleştirdiler.

Yarışmadan önce öğrenciler, yarışma esnasında izlenecek kurallar konusunda bilgilendirildi. Sonrasında, sınıf homojen gruplara ayrıldı ve yarışma sunum dosyası ekrana yansıtıldı.  Öğrenciler, karşılarına çıkan İngilizce ifadelere karşılık gelecek en doğru kelimeyi alfabetik sıralamayı da göz önünde bulundurarak bulmaya çalıştılar. Bu etkinlik ile birlikte, 4.sınıf öğrencilerinin geçmiş bilgilerinin üzerinden geçildi. Buna ek olarak, öğrenciler yeni kelime bilgisi ve cümle ifadeleriyle karşılaşmış oldular. İlerleyen tarihlerde, sınıflar arası olarak konferans salonunda düzenlenecek olan etkinlikte, öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

Yarışma sonucunda, sorulara en fazla doğru cevabı veren grup ilerleyen tarihlerde konferans salonunda gerçekleşecek yarışmanın sınıflar arası etabında, sınıflarını temsilen yarışmaya hak kazandılar. 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
31 Aralık 2018, Pazartesi 09:34
Okunma
:
944 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları