İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde 3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf İçi Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri, 10.12.2018- 14.12.2018 haftasında Main Course Dersi Kapsamında Sınıf İçi Etkinlik Olarak Bir Yarışma Gerçekleştirdiler.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri, 10.12.2018- 14.12.2018 haftasında Main Course dersi kapsamında sınıf içi etkinlik olarak bir yarışma gerçekleştirdiler.

Yarışmadan önce, öğrenciler yarışma hakkında bilgilendirildikten sonra 5-6 kişilik gruplara ayrıldılar. Grup çalışmasının önemi de vurgulandıktan sonra her bir grup için grup ismi belirlendi. İlk etabı sınıf içinde tamamlanan ve sonraki etapların sınıflar arası ve kampüsler arası olarak gerçekleşeceği yarışmada amaç, ekrana yansıtılan İngilizce açıklamalara karşılık gelecek olan kelimeyi ve resmi hızlı ve doğru bir şekilde grup olarak bulabilmekti. Öğrenciler, derslerde öğrendikleri İngilizce kelime bilgisini farklı ve eğlenceli bir yol ile pekiştirirken aynı zamanda yeni cümle kalıplarıyla da tanışma fırsatı buldular.

Yarışma sonucunda, sorulara en fazla doğru cevabı veren grup ilerleyen tarihlerde konferans salonunda gerçekleşecek yarışmanın sınıflar arası etabında, sınıflarını temsilen yarışmaya hak kazandılar. 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
18 Aralık 2018, Salı 13:50
Okunma
:
844 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları