İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf Arası Etabı
3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf Arası Etabı 3.Sınıf Öğrencileri ‘Picture Dictionary’ Yarışması Sınıf Arası Etabı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri, 03.01.2019 Tarihinde Main Course Dersi Kapsamında Sınıflar Arası Bir Yarışma Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri, 03.01.2019 tarihinde Main Course dersi kapsamında sınıflar arası bir yarışma etkinliği gerçekleştirdiler.

Önceki tarihlerde, öğrencilerin sınıf arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği yarışma, bu defa her sınıfın kazanan grupları ile konferans salonunda sınıflar arası olarak gerçekleşti. Sınıf temsilcisi grupların, sınıf arkadaşları tarafından desteklendiği yarışmada öğrenciler, genel bilgi seviyesini ölçen İngilizce sorulara, bütünden parçaya ulaşma prensibini kullanarak cevap vermeye çalıştılar. Öğrenciler, İngilizce açıklamalara karşılık gelecek doğru ifade ve resmi bulmaya çabalarken çok keyifli vakit geçirdiler.

Tüm sorular yanıtlandığında, doğru cevap sayıları her bir grup için ayrı ayrı sayıldı ve sonucunda en fazla doğru cevabı alarak kampüsler arası etapta kampüsünü temsil edecek grup, 3-B sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Funda Yamak
Tarih
:
07 Ocak 2019, Pazartesi 10:22
Okunma
:
868 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları