İzmir - Bornova Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | İzmir Okyanus Kolejleri Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Çalışmalarına Başladı
İzmir Okyanus Kolejleri Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Çalışmalarına Başladı İzmir Okyanus Kolejleri Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Çalışmalarına Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İzmir Okyanus Kolejleri Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Çalışmalarına Başladı

Her öğrencinin sevdiği, başarılı olduğu ya da başarılı olacağını hissettiği dersler vardır. Bu ilkeden ilham alarak İzmir Mavişehir ve Bornova Okyanus kolejleri olarak matematik dersinin seven ve başarılı olan öğrencilerin müfredatın ötesinde meraklarını giderecek, bilgilerini çok daha üst seviyeye çıkaracak çalışmalar yapmak için onlara öncülük etmeyi amaçlamaktayız.

Matematik olimpiyatlarında başarılı olmak uzun ve zorlu bir süreçtir. Bu bağlamda 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerimizden olimpiyat ekibine seçilenleri ilk etapta Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatlarını ve lise aşamasında da nihai hedef olan Ulusal Matematik Olimpiyatlarına da hazırlama çalışmalarına Kasım ayı itibari ile başlamış bulunmaktayız.

Mavişehir Okyanus Koleji Matematik Öğretmenleri Ahmet Sami TURGUT ve Özge DEMİRTAŞ ve Bornova Okyanus Koleji Matematik Öğretmenleri Mehmet OĞUZ ve Emrah ARI öncülüğünde başlayan bu hazırlık sürecinde olimpiyat takımına seçilen öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
Özhan Güncüoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
14 Kasım 2018, Çarşamba 14:14
Okunma
:
1.116 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları