Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kariyer Konuşmaları...
Okyanus Kariyer Konuşmaları... Okyanus Kariyer Konuşmaları...
  • Paylaş
22 Aralık Cumartesi Beylikdüzü Okyanus Kolejinde ‘Hukuk Kariyer Kulübü’ ile Başlıyor.

Güneşli ve Halkalı Okyanus Koleji Rehber Öğretmenleri Sümeyra İskenderoğlu,Semih Akyüz ve Hukuk Kariyer Kulübü Başkanlarının organize ettiği etkinlikte; Adalet kavramı ve toplumsal yaşamı düzenleyen kurallara ilgisi olan,hukuk olgusunu yaşamayı kendine kariyer olarak gören gençler profesyonellerle bir araya geliyor.. Okyanus Kolejleri Hukuk Kariyer Kulübü öğrencileri 22 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek Hukuk Kariyer Kulübü etkinliği kapsamında akademisyenler ve profesyonellerden alacakları eğitimler ile onları başarı dolu bir kariyer yaşantısına hazırlayacak bilgiler edinmeye ve deneyimler yaşamaya hazırlanıyor.

Okyanus Kariyer Konuşmaları ile kariyer kulüpleri kapsamında öğrenciler hedefledikleri ve hayal ettikleri alanda başarılı bir kariyer yolculuğu için uzmanlarla buluşuyor. Bu organizasyonda amaçladıklarımız; *Hukuk okumak isteyen öğrencilerin lise yıllarında hukuk bilimi ile tanışmasını sağlamak. *Bu alanda öğrenim görürsem ilgim yeteneğe dönüşür mü sorusuna yanıt bulabilmek.

Organizasyona yalnızca HUKUK KARİYER KULÜBÜ öğrencileri katılacaktır. Ulaşım servisler ile sağlanacaktır.Detaylı bilgiyi Hukuk Kariyer Kulübü başkanından ya da PDR Bölümünden edinebilirsiniz.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
22 Aralık 2018, Cumartesi 17:07
Okunma
:
601 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları