Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Lise Kademes "Löseminin Farkındayım'' Etkinliği
Lise Kademes "Löseminin Farkındayım'' Etkinliği Lise Kademes "Löseminin Farkındayım'' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
LÖSEV’e Ait Ürün Satışı İle Bağış Toplandı! LÖSEV’in kardeş okul projesi kapsamında okulumuza göndermiş olduğu koli içindeki malzemelerin tümüyle satışı yaklaşık bir gün kadar kısa bir süre içinde gerçekleşti. Ürünlerin satışında görevli öğrenciler EYLÜL ÇİLİNGİR, EDA NUR SOYSAL, MELİHCAN KALYON ve ÖNDER AY tüm kademelerden gerçekleşen yoğun bir katılımla öğretmenlerinin de desteği ile kısa sürede satışları tamamladı.

Farkındalığı Ölçmek İçin Anket Uygulandı..

Halkalı Atakent mahallesinde çeşitli noktalarda lise kademesinden gönüllü öğrenciler  ÖZGE ÖZÇELİK, BESTE CÖZÇELİK, MİRLİNAY BAYKA, UMUT EFECAN SELÇUK, FERDA SHAFİYEV , DOĞUKAN YÜKSEL, NİL ŞAHİN sokak röportajlarıyla vatandaşlara anket uyguladı. Anket sonuçları lösemi konusundaki farkındalık ve LÖSEV’in bilinirliği hakkında yol gösterici oldu. LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler sorumlusu ŞERİFE MERKİT  anket sonuçlarının LÖSEV tarafından çok önemsendiğini ve yapacakları çalışmalarda verilerin yön belirleyici olacağını vurguladı.

Öğrenciler Sunum İle Bilgi Sahibi Oldu

6 Aralık Çarşamba günü 9.sınıf öğrencisi CANSU ÇETİN’in sunuculuğunu üstlendiği programda öncelikle LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Kardeş Okul Projesinin Marmara Bölgesi Yürütücüsü ŞERİFE MERKİT söz aldı. Şerife Merkit LÖSEV ve çalışmaları hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi. Ayrıca lösemiden korunmak için dikkat edilmesi gereken hususlara değindi.

Programın devamında yine 9. sınıf öğrencilerinden GÖKÇE TEKER, ÇAĞLA ADIGÜZEL VE NATALİ DEMİRCİ’nin hazırladığı sunum videolar eşliğinde gerçekleşti.

Kuru Bakliyat Yardımı Toplandı

Etkinlik kapsamında lösemi ile mücadele eden çocukların ailelerine iletmeleri için LÖSEV’e bağışlanmak üzere hafta boyunca tüm kademelerden gönüllülerin getirmiş olduğu mercimek, nohut, kuru fasülye vb bakliyatlar görevli öğrenciler ÇAĞRI ÖZDAMAR, EREN BAYLAR, MERT BARIŞ ALICI, EGE KAYMAZ VE ATA YIKILMAZ tarafından toplanıp düzenlenerek kolilere yerleştirildi.

Etkinlikte görevli öğrenciler ve öğretmenleri, satışı tamamlamanın ve pek çok aileye iletilebilecek ölçüde kuru bakliyat toplamanın mutluluğunu yaşadılar.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
08 Aralık 2017, Cuma 11:41
Okunma
:
1.127 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları