Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kariyer Kulübü Öğrencileri Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesine Akademik gezi düzenlediler.
Kariyer Kulübü Öğrencileri Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesine Akademik gezi düzenlediler. Kariyer Kulübü Öğrencileri Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesine Akademik gezi düzenlediler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
20 Nisan Cuma günü Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Mimarlık Kariyer Kulübü öğrencileri, Rehber öğretmeni Serkan Pedük rehberliğinde Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık FakültesineAkademik gezi düzenlediler.

Mimarlık bölümü öğretim görevlisi Lory Zakar tarafından karşılanan öğrenciler, mimarlık bölümü dersliklerini ziyaret ettiler. Dersliklerde, üniversite öğrencilerinin yaptıkları çalışmaları da gösteren Lory Zakar, hoca-öğrenci ilişkisi, fakültenin olanaklarının neler olduğu üzerinde de durdu. Özellikle öğrenci başına düşen öğretim görevlisi olanağının çok yüksek olduğunu belirterek öğrencilerin Mimar Sinan Üniversitesinin Mimarlık alanında bir ekol olduğunu belirtti. Öğrencilerin sorularına cevap veren Lory Zakar gezinin ilk etabını böylece tamamladı.
Verilen kısa bir aradan sonra öğrenciler Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim görevlisi Ahmet Çetin Eyüp ile bir araya geldiler. Ahmet Çetin Eyüp, genel olarak bölümlerinde eğitimi hem kuramsal, hem de uygulamaya dönük çalışmalarla belirli bir bütünlük ve uyum içinde tutuklarını; bu iki önemli hedefi bütünleştirebilmek için, endüstrinin değişik alanlarındaki en önemli kuruluşlarla işbirliği içinde, her yıl endüstri ürünü tasarımı yarışmaları ve araştırma projeleri düzenlendiklerini belirtti. Öğrencilerin sorularına da cevap veren Ahmet Çetin Eyüp, kendi yaşamından örnekler vererek öğrencilerin derslerine vakit ayırmalarının önemini belirterek tavsiyelerde bulundu.Programın bitimiyle birlikte kampüs alanında fotoğraf çeken öğrenciler,sonrasında toplu olarak okullarına geri döndüler.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
27 Nisan 2018, Cuma 10:06
Okunma
:
850 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları