Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | HALKALI OKYANUS’TA OKU-YORUM ETKİNLİĞİ
HALKALI OKYANUS’TA OKU-YORUM ETKİNLİĞİ HALKALI OKYANUS’TA OKU-YORUM ETKİNLİĞİ
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Lise Kademesi 9. ve 10. Sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde birinci dönem okuması gereken kitapları tamamladılar.

11 Aralık Pazartesi günü, öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili ödevler hazırladı. 9. sınıflarımız Sineklerin Tanrısı ve Bir Çift Yürek isimli kitapları, 10.sınıflarımız ise Hayvan Çiftliği ve Üç Anadolu Efsanesi adlı romanlarla ilgili görsel içerikli ödevler hazırladı. Öğrenciler okudukları kitapları afişler, sunumlar ve karakalem çalışmaları ile sınıf arkadaşlarına tanıttı.

Edebiyat zümresinin hazırlamış olduğu bu etkinlik ile öğrencilerimiz kitap okuma konusunda istekli olduklarını gösterdiler. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından beğenilen bu ürünler bir hafta süre ile lise katında sergilenecektir.

Halkalı Okyanus Koleji, "Her Fotoğrafın Bir Hikâyesi Var" etkinliği düzenledi.


Halkalı Okyanus Koleji, amacı öğrencileri sadece bilimsel anlamda değil sanatsal anlamda da geliştirmek olan "Her Fotoğrafın Bir Hikâyesi Var" adlı etkinlik düzenledi.

Bu etkinlik sayesinde öğrenciler; edebi yeteneklerini, yaratıcılıklarını keşfetme ve hayal dünyalarını geliştirme imkânı yakaladı.

11 Aralık Pazartesi günü etkinlik kapsamında 9 ve 10.  Sınıf öğrencileri kendi çekmiş oldukları fotoğraflardan yola çıkarak hikâyeler, şiirler, denemeler yazdılar.

Öğrenciler eserleri düzenlenen sergide sergilendi. Sergi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
20 Aralık 2017, Çarşamba 09:48
Okunma
:
737 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları