Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus, Öğrencileriyle Buluştu
Halkalı Okyanus, Öğrencileriyle Buluştu Halkalı Okyanus, Öğrencileriyle Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinden Halkalı Okyanus Koleji, 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi olmak üzere tüm öğrencileriyle eğitim hayatına başladı.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda 3 kampüsü daha hizmete sunan Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinde açılış heyecanı yaşandı...

9 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayan Oryantasyon Haftası'nda eğitim hayatına "Merhaba" diyen Halkalı Okyanus Koleji, 16 Eylül 2013 Pazartesi günü de Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi olmak üzere tüm öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Halkalı Okyanus Koleji'nde iç bahçede yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Erhan İban'ın açılış konuşmasıyla başladı. 

2-B Sınıf Öğretmeni Şerife Sarı'nın konuşmasının ardından, 3-A Sınıfı öğrencilerinden Ecem Şuekinci ve Zeynep Hümeyra Gül ile 2-A Sınıfı öğrencisi Tuana Uran şiir okudular.  

1-C  Sınıf Öğretmeni Büşra Şentürk'ün İlköğretim Haftası ile ilgili konuşmasından sonra çalan ilk ders ziliyle öğrenciler sınıflarına uğurlandılar.

Okyanus Ailesi'ne bu yıl katılan Halkalı Kampüsü'nün hayırlı olmasını temenni eder, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Eylül 2013, Perşembe 10:23
Okunma
:
5.149 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları