Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9.Sınıf Öğrencileriyle ''Lisedeki 4 Yılım'' Seminerini Gerçekleştirdik.
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9.Sınıf Öğrencileriyle ''Lisedeki 4 Yılım'' Seminerini Gerçekleştirdik. Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9.Sınıf Öğrencileriyle ''Lisedeki 4 Yılım'' Seminerini Gerçekleştirdik.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
20 Eylül Perşembe günü Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesine yeni katılan 9.sınıf öğrencilerimizin okulu daha iyi tanımaları ve lise hayatlarının nasıl geçeceği hakkında Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Semih Akyüz bir seminer gerçekleştirdi.

Bu seminerde öğrencilerimize Okyanus İnteraktif ve Pusulam sistemi, mapp kariyer analizi testi, bu yıl uygulayacağımız ölçme değerlendirme envanterleri hakkında bilgi verildi.Öğrencilerimize İngilizce ve Almanca öğrenmenin önemi, Okyanus Kolejinden mezun olduklarında üniversitede 1 yıl yabancı dil hazırlık eğitimi almalarının gerekli olmadığı ve bunun onlara bir yıl kazandırdığından bahsedildi.Soru-cevap kısmından sonra da seminerimiz sona ermiş oldu.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
21 Eylül 2018, Cuma 16:48
Okunma
:
631 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları