Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9 ve 10. Sınıf Öğrencileri Ergenlik Dönemi ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Seminerinde..
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9 ve 10. Sınıf Öğrencileri Ergenlik Dönemi ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Seminerinde.. Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9 ve 10. Sınıf Öğrencileri Ergenlik Dönemi ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Seminerinde..
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
9 ve 10. sınıf öğrencileri, 6 Kasım Salı günü Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Semih Akyüz’ün düzenlediği Ergenlik Dönemi seminerine katıldı.

Seminerde Ergenlik Döneminin nasıl bir dönem olduğu, dönemin zorlukları, Ergenlik Döneminde dikkat edilmesi gerekenler, Ergenlik Döneminde Aile ve Akran İlişkileri, Sigara ve alkolün zararları, Sigara ve alkolden korunak için dikkat edilmesi gerekenler, Akran zorbalığı nedir? ve Zorba olmayalım adlı konular üzerinde duruldu.
Seminerin diğer aşamasında öğrencilere söz verilerek bu konularda düşünceleri ve yaşadıkları ile ilgili örnek vererek anlatmaları istendi. Soru cevap kısmından sonra seminer tamamlanmış oldu.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
07 Kasım 2018, Çarşamba 14:40
Okunma
:
626 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları