Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Kampüsünde Makarnadan Köprü Tasarımı
Halkalı Kampüsünde Makarnadan Köprü Tasarımı Halkalı Kampüsünde Makarnadan Köprü Tasarımı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerimiz lise yıllarında kariyerleri konusunda rehber öğretmenlerinin koçluğunda, Okyanus Koleji markasının da desteğiyle, kendi enerjileriyle çalışmalar yapıyor.

Halkalı Okyanus Kolejinde 9. sınıftan itibaren öğrencilerimiz; sanatsal, sportif, dil ve kültürel yetenek kulüplerimizden başka, bir Kariyer Kulübü daha seçebiliyor. Bu seçime MAPP™ (Motivational Appraisof Personal Potential) Kariyer Değerlendirme Analizi sonucunda kariyer kulübü tavsiyeleri oluşmakta. Öğrenciler yükseköğrenim bölüm ve mensubu olmayı plânladığı meslekleri ile lise yıllarında tanışıyor. Böylece öğrenciler mesleki yetenekleri yönünden kendini tanıması ve potansiyelini fark etmesi için imkan buluyor.

Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi Mimarlık Kariyer Kulübü üyesi öğrenciler, akranlarına mimarlık alanını tanıtmak amacıyla makarnadan modeller oluşturdular. Makarnadan köprü ve bina yapan öğrenciler tasarım ve modelleme alanında yeteneklerini değerlendirme fırsatı yakaladılar. Keyifli geçen yapım aşamasından sonra öğrenciler ürünlerini arkadaşlarına sergilediler.

Üniversitelerin mimarlık bölümlerini tanıtıcı bilgiler içeren görselleri, Oluşturdukları panoda yer veren kulüp öğrencileri, arkadaşlarının mimarlık alanı farkındalığını artırmaya çalıştılar.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
31 Mayıs 2017, Çarşamba 16:05
Okunma
:
1.625 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları