Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı'da Suat Suna ile Okyanus Şöleni
Halkalı'da Suat Suna ile Okyanus Şöleni Halkalı'da Suat Suna ile Okyanus Şöleni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Pop müziğin sevilen sesi Suat Suna, Okyanus Kolejleri tarafından Halkalı Soyak Olympiakent site etkinlik alanında düzenlenen konserde, binlerce kişiye müzik ziyafeti sundu.

Yeni eğitim öğretim yılında Halkalı Kampüsü'nü hizmete açmanın mutluluğunu yaşayan Okyanus Kolejleri, bölge sakinlerini pop müziğin sevilen sesi Suat Suna konseri ile coşturdu.

14 Eylül 2013 Cumartesi akşamı Halkalı Soyak Olympiakent site etkinlik alanında düzenlenen Yaza Veda Etkinliği, müzik şölenine dönüştü.

Saat 19.30'da Topkapı Müzik Orkestrası'nın canlı performansı ile başlayan gecede bir konuşma yapan Okyanus Kolejleri Genel Müdürü, Okyanus'u Halkalı'ya getirmiş olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Soyak Olympiakent Site Yönetimi'ne katkılarından dolayı plaket ve teşekkür çiçeği takdim edilirken, etkinliğe katılan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Enver Şengül de Halkalı Okyanus Koleji'ne eğitim hayatında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Suat Suna, yaklaşık 3 bin kişiye muhteşem bir konser verdi. Sevilen şarkılarını keman ve gitar eşliğinde seslendiren sanatçıya, konser alanını dolduran kalabalık da coşkuyla eşlik etti.

Konser sonunda Halkalı Okyanus Koleji Okul Müdürü Erhan İban tarafından Suat Suna'ya teşekkür çiçeği sunuldu.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Eylül 2013, Salı 16:47
Okunma
:
5.758 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları