Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Anadolu Lisesi Velileri, Veli Toplantısında Bir Araya Geldiler
Anadolu Lisesi Velileri, Veli Toplantısında Bir Araya Geldiler Anadolu Lisesi Velileri, Veli Toplantısında Bir Araya Geldiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
“Üniversite Giriş Sistemi” Okul konferans salonunda Rehber Öğretmen Serkan Pedük “Üniversite Giriş Sistemi” “TYT-YKS” adlı sunumuyla bu yıl değişen ve ilk defa uygulanacak Yükseköğretim kurumları sınavı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yenilenen sınav sisteminin eski sitemle karşılaştırıldığında daha anlaşılır ve sade bir sistem olduğunu fakat hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin yeni sisteme uyumda biraz zamana ihtiyacı olduğunu  belirtti. Yeni sistemin en farklı yanının puanlama sistemi, soru sayısı, sınav süresi ve sınav tarihinin değişmesi olduğunu belirten Serkan Pedük, programın sonunda velilerin merak ettiği sorulara da yanıtlar vererek konuşmasını tamamladı.

Konferansın bitimiyle beraber veliler, sınıflara geçerek sınıf koçları ve branş öğretmenleriyle birebir görüşerek, öğrencileri hakkında bilgi aldılar. Toplantının bitiminde veliler memnuniyetlerini idareye bildirerek okuldan ayrıldılar. 9, 10, 11 ve 12 .sınıflar için düzenlenen veli toplantısı, katılan velilerimiz sayesinde oldukça verimli geçti.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
01 Aralık 2017, Cuma 11:16
Okunma
:
696 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları