Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Anadolu Lisesi Öğrencileri Seminerde
Anadolu Lisesi Öğrencileri Seminerde Anadolu Lisesi Öğrencileri Seminerde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Üniversiteye giriş sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerimiz, performans değerlendirme söyleşisinde öğretmenleriyle bir araya geldiler.

Halkalı okyanus Anadolu lisesi 12.sınıf öğrencilerinin ders başarı performanslarının değerlendirildiği söyleşi 04.10.2017 Çarşamba günü, okulun konferans salonunda lise müdürü Mehmet Hançer ve tüm branş öğretmenlerinin  katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasına yapan lise müdürü Mehmet Hançer; öğrencilerinin eğitim öğretim başlangıcından bugüne yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Okulun eğitim programına uygun davranılmasının sonucunda öğrencilerinin mutlu sona ulaşacağını belirten Mehmet Hançer konuşmasının devamında öğrencilere, “öğretmenlerinizle sürekli temas halinde olmalısınız, başarının sırrı buradan geçiyor” diyerek, konuşmasını tamamladı.

Daha sonra söz alan öğretmenlerin konuşmasında ki ortak nokta, programlı çalışma, derslere ve etütlere aktif katılımdı. Son olarak Rehber öğretmen Serkan Pedük ise konuşmasında, öğrencilerin kendi bireysel başarısına ulaşabilmek için neler yapması gerektiği üzerinde durdu. Derslere çalışmanın aynı zamanda bir öz disiplin meselesi olduğuna dikkat çeken Serkan Pedük “kendini disiplin altına alabildin mi? neden mi? çünkü; disiplin hedefler ve başarı arasındaki köprüdür”. diyerek konuşmasını tamamladı.

İlgiyle takip edilen söyleşi sonunda öğrenciler de görüşlerini belirtiler. Ardından söyleşimiz tamamlandı.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Şenay Çolak
Tarih
:
13 Ekim 2017, Cuma 11:25
Okunma
:
863 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları