Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | "Löseminin Farkındayım" Kapsamında Anadolu Lisesi Öğrencilerinden LÖSEV’e İade-i Ziyaret
"Löseminin Farkındayım" Kapsamında Anadolu Lisesi Öğrencilerinden LÖSEV’e İade-i Ziyaret "Löseminin Farkındayım" Kapsamında Anadolu Lisesi Öğrencilerinden LÖSEV’e İade-i Ziyaret
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Halkalı Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Dilek KORKMAZ eşliğinde etkinlikte görevli öğrenciler Eren BAYLAR, Beste ÖZÇELİK, Nil ŞAHİN, Mert Barış ALICI, Abdullah BEYATLI, Umut Efecan SELÇUK, Cemal İNANLI LÖSEV’in Levent'teki merkezine gittiler.

Merkezde Halkla ilişkiler sorumlusu Şerife MERKİT ile görüşen öğrenciler Halkalı Okyanus Koleji olarak toplanan bağışları takdim ettiler.

22 Koli Kuru Gıda Yardımı

Halkalı Okyanus Koleji olarak toplanan kuru gıdalar kolilere konulup paketlenerek LÖSEV İstanbul merkezine götürüldü. Mercimek, nohut, kuru fasulye ve bulgurdan oluşan toplam 22 koli kuru gıda yardımı Şerife MERKİT nezdinde LÖSEV ailesine bağışlandı.

Ayrıca 4-9 Aralık haftasında gerçekleşen LÖSEV Dükkana ait ürünlerin satışı ve para bağışından elde edilen gelire ait banka dekontu yetkiliye teslim edildi.

Halkalı Okyanus Koleji ailesi olarak toplanan bağışların LÖSEV’e teslimini yapan öğrenciler ve öğretmenleri, hastalıkla mücadele eden çocuklara ve yakınlarına yardımcı olabilmenin huzuru ile okullarına döndüler.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
14 Aralık 2017, Perşembe 16:36
Okunma
:
856 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları