Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Yetenek Kulübü Öğretmeni İbrahim Toraman, Fatih Okyanus'ta
Okyanus Yetenek Kulübü Öğretmeni İbrahim Toraman, Fatih Okyanus'ta Okyanus Yetenek Kulübü Öğretmeni İbrahim Toraman, Fatih Okyanus'ta
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Yetenek Kulübü Öğretmeni Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman ve eski Hakem Binali Kartal, Fatih Okyanus Koleji'nde "Söyleşi ve İmza Günü"ne katıldı.

Okyanus Kolejleri ünlü isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor...

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman ve eski Hakem Binali Kartal, 27 Mayıs 2014 Salı günü Fatih Okyanus Koleji'nde "Söyleşi ve İmza Günü"ne katıldı.

Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayan etkinlikte Okyanus Koleji öğrencileri, Okyanus Yetenek Kulübü Öğretmeni İbrahim Toraman ile futbolun heyecan dolu dünyasına yolculuk yaptılar.

Medyanın İlgisi Büyüktü

Hayatını konu alan sunumun ardından futbola ilşikin deneyimlerini paylaşan ünlü futbolcu, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Medyanın da ilgiyle takip ettiği söyleşide Toraman, küçüklüğünden beri hayal ettiği takımda oynadığını ve çocukluk hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Söyleşinin ardından Fatih Okyanus Koleji Okul Müdürü Ömer Faruk Yılmaz, İbrahim Toraman ve Binali Kartal'a teşekkürlerini sundu.

 


Haber
:
Ayhan ERZİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Fatih Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
27 Mayıs 2014, Salı 16:58
Okunma
:
7.118 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları