Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri Fen Lisesi Öğrencilerimizin Üniversite Tıp Staj Programı Gerçekleşti
Okyanus Kolejleri Fen Lisesi Öğrencilerimizin Üniversite Tıp Staj Programı Gerçekleşti Okyanus Kolejleri Fen Lisesi Öğrencilerimizin Üniversite Tıp Staj Programı Gerçekleşti
  • Paylaş
Öğrencilerimizin meslek seçimlerini en doğru şekilde belirlemeleri amacıyla düzenlediğimiz, "Üniversite Kariyer Staj Programı"mız İncek ve Keçiören kampüslerinde başarıyla gerçekleşti.

Okyanus Kolejleri Fen Lisesi Öğrencilerimizin Üniversite Tıp Staj Programı Gerçekleşti

Öğrencilerimizin meslek seçimlerini en doğru şekilde belirlemeleri amacıyla düzenlediğimiz, "Üniversite Kariyer Staj Programı"mız İncek ve Keçiören kampüslerinde başarıyla gerçekleşti.

Okyanus Kolejleri'nin, yetenek odaklı öğretim modelini benimsemesinin ve bilimsel çalışmalara verdiği değerin bir ürünü olan Kariyer Staj Programı, Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezimiz (BARGEM) koordinatörlüğünde Fen Lisesi 9. sınıfta Bilimsel Okur Yazarlık, Sunum Teknikleri, İnovasyon ve Girişimcilik, Problem çözme becerileri vb.  "Kariyer Dersleri"ni  alan öğrencilerimiz 10. Sınıfa geldiklerinde "Üniversite Kariyer Staj Programı"na katılarak doğru kariyer seçimleri yapma ve lisedeyken üniversite hayatını tanıma fırsatı buluyor.

İncek ve Keçiören Fen Lisesi öğrencilerimiz 22-26 Ocak 2024 sömestr tatil döneminde Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kendileri için özel olarak planlanan derslere katılarak Kariyer Staj Programlarını gerçekleştirdiler. Staj programı süresince öğrencilerimiz alanlarında uzman akademisyenlerimizin teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirdikleri derslere katılarak hedefledikleri bölümleri yakından tanıma fırsatı buldular.

Yeteneklerini keşfedebilen ve geleceğine yön veren tüm lise öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarla dolu bir eğitim ve kariyer hayatı diliyoruz.


 


Haber
:
Okyanus Web Ofis
Editör
:
Okyanus Web Ofis
Tarih
:
30 Ocak 2024, Salı 00:35
Okunma
:
3.853 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları