Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | O'MUN (Okyanus Model Birleşmiş Milletler) Konferansı Antalya'da Gerçekleşti
O'MUN (Okyanus Model Birleşmiş Milletler) Konferansı Antalya'da Gerçekleşti O'MUN (Okyanus Model Birleşmiş Milletler) Konferansı Antalya'da Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
O’MUN (Okyanus Model United Nations) konferansı, Birleşmiş Milletler toplantılarının öğrenciler tarafından sadece İngilizce konuşularak gerçekleştirildiği, öğrencilerin çeşitli ülkelerin delegesi olarak katıldığı ve dünya sorunları ile ilgili konuşup çözüm ürettiği bir konferanstır.

Antalya’da gerçekleştirilen konferansa Fatih kampüsü Lise kademesinden Pakistan delegesi olarak Yaren İrem Orta, Hindistan delegesi olarak Ada Özer, Nepal delegeleri olarak Yahya Baran Velioğlu ve Hilal Afşar katılım gösterdi. Nepal delegesi olarak katılan      11 - B sınıfından Hilal Afşar, konferansın onursal delegelerinden biri olarak seçildi. Kendisini ve arkadaşlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Fuat Aydın
Murat AKDEMİR