Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Lise Öğrencilerine YGS-LYS Bilgilendirme Semineri
Lise Öğrencilerine YGS-LYS Bilgilendirme Semineri Lise Öğrencilerine YGS-LYS Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar ve Güneşli Okyanus Koleji'nde 11. ve 12. Sınıf, Fatih Okyanus Koleji'nde de 9. ve 10. Sınıf, Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 11. Sınıf öğrencilerine üniversiteye geçişte uygulanan ve iki aşamadan oluşan sınav sistemi anlatıldı.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere yönelik bilgilendirme seminerleri devam ediyor...

Avcılar ve Güneşli Okyanus Koleji'nde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine, üniversiteye geçişte uygulanan iki aşamadan oluşan sınav sistemi anlatıldı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 15 Ekim 2013 Cuma günü Rehber Öğretmenler Funda Sinen ve Yasin Topkaya tarafından verilen YGS-LYS konulu seminer, soru-cevap şeklinde etkileşimli olarak gerçekleştirildi.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de Rehber Öğretmen Derya Beyazağaç tarafından YGS-LYS süreci ve sınava dair teknik bilgilerin yer aldığı seminer verildi. Bu yıl sınava girecek olan 12. Sınıf öğrencileri sorularıyla seminere katılarak konu hakkında ayrıntılı bilgi edindiler.

Fatih Okyanus Koleji'nde de 14 Kasım 2013 Perşembe günü 9. ve 10. Sınıflar'a "YGS, LYS ve Geleceğimiz" konulu seminer verildi.

Mesleki hedef belirleme ve kariyer planlamada  yapılacaklara dikkat çekilirken,yeni yayınlanan MEB Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 12 Aralık 2013 Perşembe günü 11. Sınıf öğrencilerine, üniversiteye geçişte uygulanan iki aşamadan oluşan sınav sistemi anlatıldı.

Rehber Öğrtetmen Yusuf Kenan Yılmaz tarafından gelecek yıl YGS ve LYS'ye girecek adaylara bu sınavlarla ilgili merak edilen konularla ilgili aydınlatıcı bilgiler verildi.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Aralık 2013, Çarşamba 09:24
Okunma
:
6.022 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları