Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Münazarada Adım Adım Finale Yaklaşıyor
Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Münazarada Adım Adım Finale Yaklaşıyor Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Münazarada Adım Adım Finale Yaklaşıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri bünyesinde gerçekleştirilen liseler arasındaki münazara etkinliklerinde finale doğru ilerlerken Fatih ve Halkalı kampüsleri bir araya geldi.

Okyanus Koleji Edebiyat zümresi bünyesinde yapılan kampüsler arası münazaraların sonuncusu 7 Aralık 2018 Cuma günü Fatih kampüsünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Eğitimde serbest kıyafet olmalıdır/ olmamalıdır.” tez ve antitezinin savunulduğu münazarada, Halkalı ve Fatih Kampüsleri; Fatih Okyanus Koleji ev sahipliğinde kendi aralarında performans sergilediler. Yapılan münazara sonucu “Eğitimde serbest kıyafet olmalıdır.” tezini savunan Fatih Okyanus Koleji öğrencileri bir sonraki aşama olan finale yükselme başarısını elde ettiler. Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, öz güven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar. Münazaraya katılan ve destekleyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Kübra ÇAKMAKTAŞ
Tarih
:
19 Aralık 2018, Çarşamba 16:05
Okunma
:
806 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları