Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji’nde Öğrencilerimize ‘İlk Yardım’ Semineri düzenlendi.
Fatih Okyanus Koleji’nde Öğrencilerimize ‘İlk Yardım’ Semineri düzenlendi. Fatih Okyanus Koleji’nde Öğrencilerimize ‘İlk Yardım’ Semineri düzenlendi.
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji’nde 29 Nisan 2019 Pazartesi günü öğrencilerimize İlk Yardım Eğitim Uzmanı Hemşire Emine BUCAK tarafından ‘İlk Yardım’ semineri düzenlendi.

Fatih Okyanus Koleji öğrencilerine ilk yardım nedir?, İlk yardımın önemi ve temel uygulamaları ile ilgili uzmanımız tarafından genel bilgilendirme yapılarak; kanamalar, yaralanmalar, solunum yolu tıkanıklığı, yanıklar, bayılma, zehirlenmeler, hayvan ve böcek ısırmaları ve sokmaları gibi acil durumlarda nasıl tedbirler almaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilerimiz ‘İlk Yardım’ ile ilgili merak ettikleri konular hakkında uzmanımıza sorular yönelttiler. Yoğun ilgi gösterilen ve merak uyandıran seminerimiz öğrencilerimizin coşkulu alkışlarıyla sona erdi. İlk Yardım Eğitim Uzmanı Hemşire Emine BUCAK’a eğitime verdikleri destek için teşekkür ederiz.

 

 


Haber
:
Nil Baylar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Halil Aktaş
Tarih
:
07 Mayıs 2019, Salı 12:08
Okunma
:
1.913 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları