Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Fatih Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Medipol Üniversitesinde
Fatih Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Medipol Üniversitesinde Fatih Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Medipol Üniversitesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 30 mart cuma günü sağlık ve tıp kariyer kulübü öğrencilerinin Medipol Üniversite gezisi düzenlendi.

Okyanus Koleji Fatih Kampüsü tıp ve sağlık kariyer kulübü öğrencileri lise rehber öğretmeni Taşkın IŞIK la  Medipol Üniversitesi Kavacık kampüsünde bölüm tanıtımı etkinliğine katıldılar.

Üniversite bünyesinde yer alan Tıp bölümü için Doç.Dr. Perinur Boz Aykut, Beslenme ve Diyetetik için Öğretim görevlisi Hilal Hızlı’dan bilgi alan öğrenciler bu bölümlerle ilgili akıllarında yer alan sorulara cevap buldular.

Üniversite kampüsü içinde yer alan labarutar,kütüphane,yemekhane ve yurtları gezen öğrencilerimiz üniversite bünyesinde erasmus,çift anadal,yandal bölüm geçişleri hakkında bilgi aldılar.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
TAŞKIN IŞIK
Tarih
:
05 Nisan 2018, Perşembe 09:01
Okunma
:
836 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları