Fatih Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencilerinin Acıbadem Üniversite Gezisi
Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencilerinin Acıbadem Üniversite Gezisi Anadolu Lisesi Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencilerinin Acıbadem Üniversite Gezisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 6 Aralık Çarşamba günü sağlık ve tıp kariyer kulübü öğrencilerinin Acıbadem Üniversite gezisi düzenlendi.

Okyanus Koleji Fatih Kampüsü tıp ve sağlık kariyer kulübü öğrencileri lise rehber öğretmeni Taşkın IŞIK'la  Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesini gezdiler.

Üniversite bünyesinde yer alan Eczacılık, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Tıp ve Tıp Mühendisliği bölümleri ilgili öğretim görevli hocalarından bilgi alan öğrenciler bu bölümlerle ilgili akıllarında yer alan sorulara cevap buldular.

Üniversite kampüsü içinde yer alan laboratuvar, kütüphane, yemekhane ve yurtları gezen öğrencilerimiz üniversite bünyesinde erasmus, çift anadal, yandal bölüm geçişleri hakkında bilgi aldılar.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
TAŞKIN IŞIK
Tarih
:
14 Aralık 2017, Perşembe 16:57
Okunma
:
1.156 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları