Çekmeköy Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Özel Çekmeköy Okyanus Ortaokulu Karanlıkta ve Sesizlikte Diyalog Etkinliğine Katıldı.
Özel Çekmeköy Okyanus Ortaokulu Karanlıkta ve Sesizlikte Diyalog Etkinliğine Katıldı. Özel Çekmeköy Okyanus Ortaokulu Karanlıkta ve Sesizlikte Diyalog Etkinliğine Katıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
21 Kasım Çarşamba günü 5. ve 6. Sınıf, 26 Kasım Pazartesi günü ise 7. Sınıf öğrencileri, Fark Et! Farkındalık Projesi Kapsamında Karanlıkta & Sessizlikte Diyalog Farkındalık Etkinliğine katıldı.

Karanlıkta Diyalog etkinliğimiz de öğrencilerimiz beyaz bastonunu ellerine alarak görme yetersizliği olan bireylerin bir gününü tecrübe etti. Rehberler ile birlikte metroya bindiler, alışveriş yaptılar

Sessizlikte Diyalog etkinliğimiz ise Özel kurulmuş bir alanda; işitme yetersizliği olan rehberler ile birlikte öğrencilerimiz, hiç ses olmayan ortamda sözsüz iletişimi keşfettiler. Bu arada yüz ifadeleri ve beden dilinin sessiz iletişimde nasıl etkili olduğunu gördüler.

Bu etkinliklerin sonunda öğrenciler  kişiler arası ilişkilerde yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu ve görme ve işitme yetersizliği olan bireyler ile nasıl iletişim kuracakları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.


Haber
:
Cansu Doğan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
SEDA SARMA
Tarih
:
11 Aralık 2018, Salı 12:18
Okunma
:
505 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları