Çekmeköy Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Kolejleri Ortaokul Münazara Turnuvasında Şampiyon Çekmeköy Kampüsümüz
Okyanus Kolejleri Ortaokul Münazara Turnuvasında Şampiyon Çekmeköy Kampüsümüz Okyanus Kolejleri Ortaokul Münazara Turnuvasında Şampiyon Çekmeköy Kampüsümüz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji "7. Sınıflar Arası Münazara Turnuvası" finali gerçekleşti.

10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen final müsabakasında izleyiciler oldukça keyifli ve entelektüel anlara tanık oldu. Finalde yarışmacılar "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması milli benlik üzerine kötü etki yapar. / Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir." tezlerini savundular.

Ev sahibinin Ataşehir şubesi olduğu, Sancaktepe şubesi ile Çekmeköy şubesi arasında gerçekleşen müsabakayı "Türkçeye yabancı dillerden kelime alınması dilimizi zenginleştirir" tezini savunan Çekmeköy şubemiz kazanmıştır. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de aktif rol oynamıştır. Yarışma sonunda ortaokul kademesi Türkçe bölüm başkanımız Sayın Tuğba Akgün tarafından her iki kampüsümüzün öğrencilerine de katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Yarışmayı kazanan kampüsümüzün 7/C sınıfı öğrencileri Deniz Işım, Katre İşsever, İrem Örtel, Mina Dedebek, Zeki Demir Semerci ve Zeynep Rukiye Çakmak’ı tebrik eder, yarışmaya katılan tüm kampüslerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Büşra Çolakoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Oğuzhan ÇAVUŞ
Tarih
:
11 Nisan 2019, Perşembe 12:00
Okunma
:
664 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları