Çekmeköy Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıf öğrencileri Masallar Diyarında Yolculuğa Çıktıkları “English Street” Etkinliğinde Buluştu
5. Sınıf öğrencileri Masallar Diyarında Yolculuğa Çıktıkları “English Street” Etkinliğinde Buluştu 5. Sınıf öğrencileri Masallar Diyarında Yolculuğa Çıktıkları “English Street” Etkinliğinde Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İngilizce konuşan ve üreten bireyler olma yolunda ilerleyen 5. sınıf öğrencilerimiz yoğun bir İngilizce programı ile edindikleri bilgi ve birikimleri gerçek hayatta uygulama imkanına bu sefer English Street etkinliğinde sahip oldu. Öğrencilerimiz bu yıl kitap okuma temalı düzenlenen etkinliğe hazırlık aşamasında kitap okumanın kendileri için ne ifade ettiğini üç kelimelik bir cümle ve eşsiz yaratıcılıkları sayesinde arkadaşları ile paylaştılar.

Pinokyo’dan Uyuyan Güzel’e, Darth Vader’dan Batman’e kağıt üzerinden öğrencilerimizin hayal dünyalarına uzanan çeşitli masal ve hikaye kahramanları ile Ayşe Kulin, Elif Şafak gibi seçkin yazarlar sahnede yıldızlar geçidini oluşturdu. Heyecanla kostümlerini giyen ve hazırladıkları sunumu arkadaşları ile paylaşmak isteyen öğrencilerimiz göz dolduran sahne dekorları ile İngilizce’yi gerçek hayat ile iç içe yaşamanın heyecanını yaşadılar. İngilizce tekerleme yarışması ile harika zaman geçiren öğrencilerimiz gün boyu giydikleri kostümler ve etkinliğin keyfini çıkardılar. Öğrencilerimizin yaşadığı bu keyifli anlar ise Ortaokul İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan English Street fotoğraf çerçevesi ve William Shakespeare portresi yardımıyla yüzlerde gülümseme bırakarak ölümsüzleştirildi.

Etkinlikte görev alan ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, sayfalar arasından hayal dünyalarına uzanan yolculuklarının hiç dinmemesini dileriz.


Haber
:
Gökçe Kanza
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Gökçe Kanza
Tarih
:
29 Kasım 2017, Çarşamba 13:25
Okunma
:
951 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları