Çekmeköy Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Çekmeköy Okyanus Koleji Okul Öncesi Balıklar Grubu Öğrencileri Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliğinde
Çekmeköy Okyanus Koleji Okul Öncesi Balıklar Grubu Öğrencileri Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliğinde Çekmeköy Okyanus Koleji Okul Öncesi Balıklar Grubu Öğrencileri Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Balıklar Grubu Öğrencileri Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliği Yapıyor...

Çekmeköy Okyanus Koleji Okul Öncesi Balıklar Grubu öğrencileri 18 Nisan Perşembe günü Mihriban Öğretmen rehberliğinde “Sayılar Diyarı” kitabı ile Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliğini gerçekleştirdiler.

Etkinlik öncesi toplama işleminin kurallarını, artı ve eşittirin nerelere yazılması gerektiğini de öğrendikten sonra oyuncaklar ile toplama çalışması yaparak pekiştirdiler. Daha sonra çalışma sayfasında ki toplama işlemlerinin görsellerini sayarak işlemlerin sonuçlarını yazdılar.

 Etkinlik sonunda dikkat edilmesi gereken durum/olaya odaklanarak soru sorma ve açıklama becerilerini geliştirmiş oldular. Aynı zaman da nesneleri kullanarak basit toplama ve çıkarma işlemlerini yaptılar.


Haber
:
Mihriban Uysal
Editör
:
Gönül Dükel
Fotoğraf
:
Mihriban Uysal
Tarih
:
20 Nisan 2019, Cumartesi 14:57
Okunma
:
592 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları