Çekmeköy Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Kolejleri İlkokul Öğrencileri “3D Yazıcıyla Modelleme” ile Tanışıyor
Okyanus Kolejleri İlkokul Öğrencileri “3D Yazıcıyla Modelleme” ile Tanışıyor Okyanus Kolejleri İlkokul Öğrencileri “3D Yazıcıyla Modelleme” ile Tanışıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul kademesi Teknoloji Haftası kapsamında İstanbul kampüslerine yönelik 15 Mart- 15 Nisan 2016 tarihleri arasında teknoloji etkinliği düzenliyor.

21. yüzyılın önemli teknolojik gelişmelerinden biri olan 3D (3 Boyutlu) yazıcı çıktısı olan seramik heykeller sergilenerek teknoloji hakkında öğrencilere bilgi veriliyor.

3D Teknolojisi Kulüp Dersi Açılacak

Okyanus Kolejleri İlkokul kademesi Ana Bölüm başkanı Taner Bulut “İlkokul kademesi olarak amacımız, öğrencilerimizin teknolojik gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olmalarının yanı sıra bunlardan faydalanmalarına da imkan tanımak. Pilot olarak İstanbul kampüslerinde başlattığımız bu etkinlikle öğrencilerimiz, 3 Boyutlu fotoğraf ve yazıcı teknolojisini hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. Aynı zamanda dileyen öğrencilerimiz adlarını belirterek kararlaştırılan bir günde yapılacak fotoğraf çekimi sonrası 3 Boyutlu fotoğraflarına ve 3 Boyutlu seramik heykellerine de sahip olabilecekler.” dedi.

Okyanus Kolejleri ilkokul kademesi olarak 3D teknolojini eğitimde de  kullanacaklarını ifade eden Bulut, “önümüzde eğitim döneminde açacağımız 3D Teknolojisi Kulüp Dersi'nde de öğrencilerimiz kendi tasarımlarını yapıp, 3 Boyutlu olarak çıktı alabilecekler.” dedi.

Renkli, Seramik Heykeliniz Olsun İster misiniz?

3D teknolojisi tanıtımı kapsamında 7 cm. boyundaki 3 boyutlu seramik heykellerine ve 3 boyutlu fotolarına sahip olmak isteyenler okul idarecileriyle görüşerek ücreti okulların muhasebe birimine yatırabilirler.

3 Boyutlu fotoğraflar ücreti 70 TL.

3 Boyutlu fotoğraftan üretilecek renkli, seramik heykel ücreti 225 TL. (Heykelini alanlara, 3 Boyutlu fotoğraf hediye edilecektir.)

Son başvuru tarihi 23 Mart 2016

 

 

 

 

 


Haber
:
Erdem UZAM
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 14:42
Okunma
:
10.771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları