Çekmeköy Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Çekmeköy okyanus koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi Tiyatro ve Dans Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.
Çekmeköy okyanus koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi Tiyatro ve Dans Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler. Çekmeköy okyanus koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi Tiyatro ve Dans Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2018-20189 Eğitim Öğretim Yılında da başarıyla tamamladı. Çekmeköy Okyanus Koleji Konferans Salonunda 11 Mayıs tarihlerinde kademeler sırayla yetenek gösterilerini sergilediler.

Çekmeköy Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi  tiyatro ve dans yetenek kulübü öğrencileri, velilere yıl sonu gösterilerini sundular. Çekmeköy Okyanus Koleji Müzik Zümre Başkanı Dilara Köseoğlu  ve Yetenek Öğretmenlerinin organize ettiği gecede öğrenciler, yıl boyu hazırlamış oldukları çalışmaları sahneye çıkıp sergileyerek hünerlerini göstermiş olmanın haklı gururunu yaşadılar.

Öğrencilerin başarılı performansı çabalarının meyvelerini toplamaya başladıklarının göstergesi oldu. Herkesten tam not alan renkli etkinlikler, büyük beğeni topladı.

Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen program, öğretmenlerimizin  sahnede izleyicileri selamlaması ve plaket  töreni ile son buldu.


Haber
:
Büşra Çolakoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Büşra Çolakoğlu
Tarih
:
15 Mayıs 2019, Çarşamba 12:07
Okunma
:
1.852 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları