Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Nilüfer Okyanus Koleji Veli ve Çocuklara Bahar Festivali Düzenledi
Nilüfer Okyanus Koleji Veli ve Çocuklara Bahar Festivali Düzenledi Nilüfer Okyanus Koleji Veli ve Çocuklara Bahar Festivali Düzenledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Nilüfer Okyanus Koleji, velilere ve öğrencilere 29 Mayıs Pazar günü Okyanus Bahar Festivali kapsamında eğlenceli etkinlikler ve yarışmalar düzenledi.

Nilüfer Okyanus Koleji, velileri ve öğrencileri için 29 Mayıs tarihinde Okyanus Kolejleri Nilüfer Kampüsünde “Bahar Festivali” düzenledi. 29 Mayıs Pazar günü Nilüfer Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikler, büyük küçük herkesin beğenisini topladı ve etkinliklere yoğun katılım gerçekleşti. Festival kapsamında illüzyon gösterisi, jonglör gösterisi, yumurta taşıma yarışmaları, çuvalla koşu yarışmaları, sandalye kapma yarışmaları gibi yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen yarışmalarda çocuklar birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Yarışırken keyifli vakit geçiren ve eğlenen çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Nilüfer Kampüsünü gezme ve bilgi alma şansı yakalayan veliler, çocukların yararlanabileceği tesislerin kalitesinden memnun kaldılar. Yarışmaları ve etkinlikleri ilgiyle takip eden veliler, çocuklarıyla beraber eğlenceli bir gün geçirdiler. Okyanus Koleji Bahar Festivali izleyen, katılan herkesin memnun kaldığı ve eğlendiği bir etkinlik olarak hafızalarda yer aldı.

Bahar Festivalimize katılım gösteren tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Muhammet YILDIRIM
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Muhammet Yıldırım
Tarih
:
02 Haziran 2016, Perşembe 17:25
Okunma
:
5.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları