Bursa - İnegöl Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İnegöl Okyanus Koleji Ahmet Yenilmez İle Çanakkale Destanını Yaşattı
İnegöl Okyanus Koleji Ahmet Yenilmez İle Çanakkale Destanını Yaşattı İnegöl Okyanus Koleji Ahmet Yenilmez İle Çanakkale Destanını Yaşattı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çanakkale Geçilmez, Şehitleri anma programı, Çanakkale 1915, Ahmet Yenilmez

Özel İnegöl Okyanus Koleji öğrencileri ve Sinema, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu  Ahmet Yenilmez’in katılımıyla Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümünde görkemli bir programla velilerin gönlünü fethetti.

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 20 Mart 2019 Çarşamba tarihinde Okyanus Koleji’nde gerçekleştirildi. Program dahilinde öğrencilere öğle yemeği olarak Çanakkale menüsü (üzüm hoşafı, bulgur pilavı, patates yemeği ) verildi. Okula bahçesinde öğrencilerin hazırladığı müzik resitali ile karşılanan misafirler konferans salonuna geçtiler.

İnegöl Okyanus Koleji Çanakkale Programı kapsamında; İnegöllü  Şirvan Mehmet’in düğün günü  Çanakkale’ye gidecek birliğe katılmasını, Mehmet’in Atatürk İle Tanışması, Mehmet’in Asker arkadaşları ile Şanlı zafer için şahadet şerbetini içişini ardından Mehmet’in evine şehitlik haberinin gitmesini konu alan tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. 1915’ten 1923 e konulu tek kişilik tiyatro gösterisi Ahmet Yenilmez tarafından canlandırıldı. Veliler tarafından ilgi ile izlenen program zaman zaman gözyaşlarının akmasına sebep oldu. Program Toplu Fotoğraf çekimiyle sonlandı.


Haber
:
İlknur Korkmaz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
HATİCER YAZGAN
Tarih
:
22 Mart 2019, Cuma 11:58
Okunma
:
877 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları