Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus'un 'Star Spor' Heyecanı
Okyanus'un 'Star Spor' Heyecanı Okyanus'un 'Star Spor' Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde Ortaokul Kademesi 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerini kapsayan ve Beden Eğitimi Zümreleri tarafından uygulanan "Okyanus'un Star Spor"ları belirlendi.

İkinci eğitim öğretim döneminde tüm kampüslerimizde kendi yaş guruplarında 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 20 metre koşu, en hızlı balon taşıma, en hızlı çam ağacı oluşturma, dikey sıçrama, durarak uzun atlama kategorilerinde yarışarak kampüslerinde ilk 2’ye giren kız ve erkek öğrenciler; 31 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen yarışmalarda ter döktüler.

Kampüslerini temsil etme başarısı gösteren öğrenciler; 20 metre koşu, en hızlı balon taşıma, en hızlı çam ağacı oluşturma, dikey sıçrama, durarak uzun atlama kategorilerinde en iyi dereceyi yapmaya çalıştılar ve bu dereceleri elde eden üç öğrenci belirlendi. Öğrencilerimizin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin dostça yarışmalarını, sosyalleşmelerini ve sporu kültürü edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmalar sonrasında kazanan, tüm sporcularımız olmuştur.

Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm kampüsler arasında belirtilen branşlardaki yarışmalarda ilk 3 dereceyi elde eden öğrencilerimizin ödüllendirmeleri kampüslerinde cuma törenlerinde yapılacaktır. Sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz...


Haber
:
Nurkan YANIK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
07 Haziran 2017, Çarşamba 13:21
Okunma
:
13.350 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları