Beylikdüzü Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Münazara Turnuvaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Münazara Turnuvaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor Münazara Turnuvaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri bünyesinde gerçekleştirilen 7. sınıflar arasındaki münazara çeyrek final ön elemede Beylikdüzü ve Halkalı Şubeleri karşı karşıya geldi.

Okyanus Koleji Türkçe Zümresi bünyesinde yapılan kampüsler arası 7. Sınıflar Münazaralarının çeyrek final ön elemesi 15 Kasım Çarşamba günü Beylikdüzü Kampüsünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Proje hazırlarken bireysel çalışmak iyidir ile grup çalışması yapmak iyidir’’ tez ve antitezinin savunulduğu münazarada, Beylikdüzü ve Halkalı Kampüsleri; Beylikdüzü Okyanus Koleji ev sahipliğinde kendi aralarında performans sergilediler.

Yapılan münazara sonucu “Grup çalıması yapmak iyidir.” tezini savunan 7B sınıfından Nilsu KÜNTECİ, Aylin ENGÜR, Aykut ENGÜR, Delfin KASKA ve Eren ÖZMEN münazarayı kazanarak Okyanus Yıldızları ile ödüllendirilip bir üst tura çıkmaya hak kazandılar.

Ön hazırlıklarını yaptıkları görüşlerini tüm yeteneklerini ön plana çıkararak jüri önünde başarıyla savundular. Türkçeyi doğru ve etkili kullanma, kendini özgürce ifade etme, özgüven oluşturma ve kendini gerçekleştirme kazanımlarının hedeflendiği yarışmada öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de amaca hizmet etmede aktif rol oynadılar.

Münazaraya katılan ve destekleyen tüm öğretmen, jüri üyeleri ile öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
sabriye kayaş
Tarih
:
16 Kasım 2017, Perşembe 15:38
Okunma
:
1.145 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları